Entext Invest

Projektovanje, gradnja i prodaja nekretnina

Entext Invest je firma osnovana 2013. godine sa vizijom izgradnje objekata modernog i drugačijeg koncepta. Sa takvim ciljem započeli smo izgradnju stambenih objekata, vodeći računa o svim detaljima koji doprinose kako sigurnosti i udobnosti, tako i estetskom i funkcionalnom ugođaju. Ono što nas izdvaja od drugih je visok nivo kvaliteta gradnje, kao i samih materijala koje koristimo, pažljivo uklapajući ih u jednu cjelinu koja odiše stilom i harmonijom.

Od samog početka postavili smo visoke standarde poslovanja, koji se svakim novim projektom penju za stepenik više, kroz naš stručan tim, ali i uspješnu saradnju sa domaćim i stranim firmama poznatih brendova. Za kratko vrijeme izgradili smo sopstveni imidž i postali prvi izbor kako poslovnih saradnika tako i zadovoljnih kupaca.

Temelj naše firme je snažan i pouzdan tim, koji zajednički cilj sprovodi ljestvicama organizovanog i uspješnog rada, dok na svakoj narednoj etaži sabiramo ostvarene rezulate ali i nove ideje.

Naš tim

Zadovoljni klijenti su naš najveći uspjeh

Naš tim čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga projektovanja, gradnje i prodaje nekretnina.
U sve naše projekte ulazimo sa velikom energijom i entuzijazmom da svojim radom dokažemo poslovnim saradnicima da su izabrali pouzdanog partnera. Stručnost, posvećenost i entuzijazam su karakteristike svakog zaposlenog, a mi vjerujemo da smo među najboljim davaocima profesionalnih usluga u oblastima u kojima poslujemo.

Sa našim klijentima dijelimo istu viziju modernog koncepta gradnje koji podrazumijeva najviše standarde u pogledu kvaliteta, estetike i funkcionalnosti. Naši zaposleni poštuju tradicije u građevinarstvu, koje kombinuju sa najsavremenijim trendovima u arhitektonskoj materijalizaciji.

Zahvaljujući principima poštenja i integriteta, lične odgovornosti, jakih veza sa klijentima zasnovanih na ličnim odnosima, klijenti nam kontinuirano ukazuju povjerenje. Njihovom zadovoljstvu svjedoče mnogobrojni realizovani projekti, i konstantan rast i razvoj naše kompanije.

Zakaži sastanak

Vladimir Tomović

Agent prodaje
Tel: 067 653 980
vladimir.tomovic@entextinvest.me

Kalina Kovačević

Glavni inženjer
Tel: 069 018 417
info@entextinvest.me

Aktuelna ponuda

Višegodišnje iskustvo i kvalitet se najbolje vide na konkretnim primjerima – onom što smo projektovali I izgradili. Naši projekti koji su postali dom mnogobrojnih porodica, jedini su pravi pokazatelj ko smo i način da dokažemo da je sa nama Vaš izbor siguran.

Nekretnine Preuzmi katalog